Persoonlijk

BraveBiscuit.nl uit de lucht!

‘Ank ik kan niet meer bij je recepten. Is je blog gehackt?!’ Mijn moeder staat vol frustratie voor mij. ‘BraveBiscuit.nl doet het niet. Ik krijg een poppetje met een helm met daaronder ik koeienletters ‘site onbereikbaar’. 

site onbereikbaar.png

Gelukkig is er niks aan het handje. Ik wist dat dit ging gebeuren, want ik heb namelijk mijn blog opgezegd. Ik had er gewoon even geen zin meer in. Al maanden heb ik niks gepost. Ik ben mega inspiratieloos. En de belangrijkste reden: ik heb totaal geen puf om over Lyme te schrijven.

De grap is, ik heb dus spijt haha. Ik mis mijn blog. Mijn recepten, mijn columns en toch ook mijn verhalen over Lyme. Het voelt zo gek dat dit nu weg is. Oké ik heb wel deze gratis blog, maar och wat is die lelijk zeg. Alles staat door elkaar heen. Het is echt een chaos. En die lay-out. Spuuglelijk!

Conclusie: grote kans dat Bravebiscuit.nl er straks gewoon weer is. Ik hou jullie op de hoogte!

Bedankt voor de berichtjes! Leuk, ik had niet verwacht dat ik gemist zou worden. Echt lief! ❤️❤️❤️

Ohja nu ik het er toch over heb, nog even een verhaal over hacken. Mijn moeder is super oplettend altijd (jongens, nog iemand nodig bij de politie?👮‍♀️). Mijn blog was dan misschien niet gehackt, maar mijn Twitter-account wel. Mijn moeder zag opeens dat ik allerlei gekke tweets had geretweet en echt allemaal creepers volg. Echt, ik schrok mij kapot. En wat een drama. Ik kon niet meer in mijn account. Gelukkig bleef ik héél rustig (not!) en is het mij uiteindelijk toch gelukt mijn account op te heffen. Pfoee vanaf nu houd ik alles ook goed in de gaten.

xx-Anke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s