Lunch·Ontbijt·Recepten

Banana Pancakes

Pancakes als ontbijt of lunch. Zo lekker! Daar krijg ik echt de weekendkriebels van. Heerlijk met een glas verse jus en stukjes fruit. Al die kleuren, het ziet er zo vrolijk uit. Party in a bowl!

En het beste van alles, deze Banana Pancakes zijn nog goed voor je ook! Je kan er zo veel eten als je wilt. Hierna hoef je echt niet meer die kant-en-klare uit de supermarkt. Deze zijn véééél beter! De banaan en honing maakt het lekker zoet. Ik weet wel wat ik de komende week eet 🙂 

SAMSUNG CSC

Banana Pancakes

1 persoon (5 stuks)
5 minuten

Ingrediënten

  • 1 banaan
  • 1 ei
  • 40 g havermout
  • 1 tl bakpoeder
  • Scheutje sojamelk (of amandelmelk)
  • 1 el honing
  • 1 tl kaneel
  • optioneel: mespuntje vanillepoeder

Bereidingswijze

  1. (Maal de havermout fijn in de keukenmachine).
  2. Prak de banaan met een vork tot moes.
  3. Doe de banaan samen met het ei, de havermout en een scheutje sojamelk in een kom. Voeg één lepel honing (of meer, als je van zoet houdt!), theelepel bakpoeder en kaneel (& vanillepoeder) toe.
  4. Meng het beslag goed.
  5. Verhit (kokos)olie in een koekenpan. Doe steeds een grote lepel beslag in de pan. Bak de Pancakes een paar minuutjes aan beide kanten.
  6. Eet de Banana Pancakes met vers fruit (bijvoorbeeld kiwi, aardbei, blauwe bessen, frambozen ez.)

xx anke

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s