Ontbijt·Recepten

Havermoutpap met gebakken peertjes, pecannoten en blauwe bessen

Vandaag weer een havermoutrecept. Dit keer eentje met gebakken peertjes, pecannoten en blauwe bessen. Mijn nieuwe favoriet. Zo lekker om te dag mee te beginnen. En nog een pluspunt. Je huis gaat er heerlijk van ruiken (behalve als je de peren aan laat branden. Dan zit je met de gebakken peren! Oeps, slechte grap dit ๐Ÿ˜‰ ). Dat komt door de heerlijke geur van kaneelย en vanille.ย 

Havermoutpap met gebakken peertjes, pecannoten en blauwe bessen

1 persoon
5 minuten

Ingrediรซnten

  • 200 ml amandelmelk
  • 50 gram havermout
  • 1 peer
  • 1 handje blauwe bessen
  • 1 handje pecannoten
  • 1 tl kaneel
  • 1 mespuntje vanillepoeder

Bereidingswijze

  1. Doe de amandelmelk in een steelpannetje en breng zachtjes aan de kook. Voeg de havermout, de kaneel en vanillepoeder toe. Als de havermoutpap kookt, zet dan het vuur lager.
  2. Schil te peer en snijd in plakjes. Zet een kleine koekepan op laag vuur en bak de plakjes peer (zonder olie).
  3. Doe de havermoutpap in een kommetje. Doe bovenop de havermout de plakjes peer, een handje blauwe bessen en pecannoten

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s