avondeten·Recepten·Vis

Zalmovenschotel met zoete aardappel en sperziebonen

Ik eet altijd twee keer per week vis. Ik vind dat echt geen straf, want ik vind vis heel erg lekker. Ik ben gek op zalm, makreel, paling en garnalen. Niet alle vissoorten komen er bij mij in. Haring vind ik echt om van de gruwelen. Deze zalmschotel met zoete aardappel en sperziebonen is met mijn favoriete vis, namelijk zalm. Zalm bevat veel omega 3 vetzuren en is een bron van vitamine D. Heel erg gezond dus!

[amd-zlrecipe-recipe:1]

Zalmovenschotel met zoete aardappel en sperziebonen

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s